Hoppa till sidans innehåll

Gå med SAFF i Prideparaden

10 JUL 2018 21:43
Visa var vår idrott står! Gå med Pridetåget 2018! Riksidrottsförbundet välkomnar oss att gå med den samlade idrottsrörelsen i Stockholms Prideparad den 4 augusti 2018
  • Skapad: 10 JUL 2018 21:43


Alla är välkomna såväl hela lag som enskilda aktiva, ledare, förtroendevalda, tjänstepersoner, föräldrar, kompisar osv. Ju fler vi blir desto bättre.

Ta på matchtröja eller annan föreningströja, ni får väldigt gärna ha skydd och hjälm också. tidigare år var det många som ville ta selfies med våra spelare, låt oss visa hur fantastiskt amerikanska fotbollsspelare.

I år är Stockholm och Göteborg värdstäder för Europride, vilket innebär fler deltagare och större engagemang än ”vanliga” Pride-år.

Att gå i Pridetåget är en manifestation som visar att din idrott välkomnar alla. Ett viktigt ställningstagande i linje med svensk idrotts arbete mot 2025. Det är dessutom väldigt kul att gå med i tåget!

Säg JA och gå med i årets parad.

Publikfriande är att ta på och med idrottsutrustning, visa upp sin idrott och vara aktiv i paraden, liksom att ha regnbågsfärgad utrustning och dekoration. Ta med föreningsflaggan, kom själv eller 10, 40, 100 stycken; anställda, klubbkompisar, förtroendevalda, familj och vänner. Alla är välkomna.

Riksidrottsförbundet står för själva organiseringen och koordinerar idrottsrörelsens del i paraden. Ni står för det som just ni vill visa upp och den utrustning ni behöver. Självklart hjälps vi åt om det behövs. 

Prideparaden startar 13.00 längs med Norr Mälarstrand och tar omkring 2-4 timmar att gå. Samling för idrottsrörelsen 12.30.


Och här läser du mer om RF:s engagemang i Europride.
http://www.svenskidrott.se/Nyheter/Egnanyheter/2018/gamedidrottsrorelsenieuropride2018/

Detta evenemang dokumenteras med film och foto. Bilder och filmer från evenemanget kan komma att användas i syfte att informera om vår verksamhet, samt marknadsföra detta och framtida evenemang för vår räkning.

Om du vill få en bild eller film raderad är du välkommen att kontakta This is a mailto link. Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och hur vi tillvaratar enskildas rättigheter framgår av integritetspolicyn på www.rf.se/personuppgifter

Skribent: Fredrik Haraldson
Epost: This is a mailto link

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: This is a mailto link