Hoppa till sidans innehåll

Seniorspelare sökes till Easy Fotball Cup i Halmstad och Staffanstorp!

2017-09-12 09:34
Den 24 september och 8 oktober arrangerar Staffanstorp respektive Halmstad varsin Easy Football Cup. Halmstads arrangemang ingår dessutom i ett späckat två-dagars event som bland annat inkluderar gemensam träning och middag!
  • Uppdaterad: 2017-09-12 11:39

Easy Football handlar om att förenkla och möjliggöra utövande av amerikansk fotboll för så många som möjligt. Detta medför bland annat att spelare från olika lag kan bilda nya lag särskilt inför en Easy Football Cup. Dessutom medger nuvarande licensregler att ickelicensierade spelare enkelt kan skrivas in i ett lag som redan har en befintlig laglicens, eftersom det ingår ett obegränsat antal licenser i en laglicens. 

Är ni spelare från en förening som har svårt att få ihop ett helt lag eller är du en gammal spelare som önskar att dra på skydden igen? Eller vill du helt enkelt bara ha mer matchträning. Då är detta ett utmärkt tillfälle för dig!

Med denna förfrågan önskar vi samla in namn på alla som vill spela dessa cuper. Vi för en dialog med alla intressenter och försöker därefter hitta en bra lösning genom att matcha spelare med lag, eller till och med skapa nya lag. Eftersom det är relativt kort tid kvar till dessa cuper önskar vi få in anmälningar från spelare som är skapligt säkra på att de kan fullfölja åtagandet. 

SSAFF arbetar samtidigt med respektive förening samt med SAFF för att kunna erbjuda kostnadsfria måltider för alla deltagare. 

Vid intresse, vänligen maila namn, ålder och positioner du kan spela (D och O) till: This is a mailto link

 

Skribent: Monica Gårdström
Epost: This is a mailto link

 

Folksam

Anmäl din skada här

 

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare 

 

 

 SAMARBETSPARTNERS

North Side Sports 

 

Contact Sports

 

 Logo_Sport-Campus_RGB_large

Studera på SCS - elitidrott och högskolestudier

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: This is a mailto link