Hoppa till sidans innehåll

Robert Kronberg spelar SM i flaggfotboll

12 SEP 2012 09:00
På lördag står Norrköping som värd då SM-slutspelet i flaggfotboll avgörs. SM-slutspelet arrangeras av Flaggfotbollsutskottet i samarbete med Norrköping Panthers och Eneby Bollklubb på Bråvalla och börjar kl 12:00 och avslutas med final ca kl 18:00.
  • Skapad: 12 SEP 2012 09:00

De regerande mästarna Vasastan FF försvarar sin titel mot utmanare som fjolårets SM-tvåa Linköping Legionaries, SM-trean Linnéstaden FF och uppstickaren Hisingen Glenns. Något överraskande deltar Robert Kronberg, Sveriges mest meriterade häcklöpare, i det sistnämnda laget tillsammans med flera välmeriterade spelare inom amerikansk fotboll.

Det Linköpingsbaserade högskolestudentlaget Legionaries har dessutom gått från klarhet till klarhet i sin utveckling under de senaste två årens SM-slutspel och är ute efter den ädlaste sortens medalj i helgen. Det Göteborgsbaserade laget Linnéstaden FF har däremot haft det motigt under säsongen, men ändå lyckats kämpa sig till SM-slutspelet. Oavsett säsongens resultat så fokuserar lagen på lördagens prestation, vilket bäddar för ett spännande SM-slutspel i flaggfotboll!

Fotnot: Adress till turneringsområdet: Hangargatan 23, Norrköping

Skribent: Garry Nilsson

Kontakta Flaggfotbollsutskottet:

This is a mailto link

Idrottens utbildningsplattform

 

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...