Hoppa till sidans innehåll

Halvtidspausen är över

15 MAJ 2016 12:46
Halva serien är avklarad och nu drar andra halvan igång. Detta med start i Uppsala där del 3 i SM-serien avgörs nu på lördag.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2017 10:41

Under första halvan av serien har det handlat om kampen mellan Uppsala och Eskilstuna. Än så länge har ingen av nykomlingarna riktigt utmanat, är det dags för det nu?

Till spel i Uppsala Flaggcup kommer självklart värdarna 86ers som garanterat vill ha revansch efter Lakers Cup och ta tillbaka serieledningen från Sharks som lär göra allt för att vara kvar i toppen.

Till Uppsala välkomnas Carlberg Cavaliers, som missade förra cupen, när dom nu gör entré i seriespelet. Lidköping Lakers får nu chansen att återta sin tredjeplats i serien när Spartans inte kommer till spel. Avesta Bisons hade en tuff premiär-cup nere i Lidköping, kan Tom och Tommy coacha fram en första seger på lördag?

 

Uppsala Flaggcup spelas på Fyrisfjäderns IP och omklädningsrum finns vid planen och öppnas vid kl.10:00. Tekniskt möte kl.10:30 och första matchstart är vid kl.11:00.

 

Under del 3 i SM-serien testas ett nytt 'slutspelsträd' för fem deltagande lag. Under senaste cupen var flera åsikter att fyra matcher på en dag inte är optimalt. Slutspelsträdet, spelschemat och spelartrupperna presenteras när vi närmar oss matchdag.

Kontakta Flaggfotbollsutskottet:

This is a mailto link

Idrottens utbildningsplattform

 

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...