Hoppa till sidans innehåll

Öppet läger för Flagg landslaget

21 OKT 2013 19:39
Då var det dags för årets första öppna läger (det låter ju onekligen udda då det är i slutet av året men det är i början av det nya tävlingsåret) och vi kommer att samlas i Norrköping den här gången. 30 nov - 1 dec är vad som gäller.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2017 10:41

Jag ser helst att alla är på plats klockan 11.00 då den första träningen är kl.12.00 så då bör alla vara ombytta och laddade för en fullspäckad helg. Vi bor alla på ett trevligt litet vandrarhem och det kommer att serveras god mat och dryck samt lite förtäring i mellan passen för de som känner att de behöver hålla igång energin.

Med tanke på att säsongen är över för de flesta så tror och hoppas jag på ett stort intresse för det här lägret. För futtiga 500 kr får man chansen att mäta sig mot så många andra på det här lägret och visa att man vill följa med på VM i Israel som spelas den 25-27 juni nästa år. Hur man tar sig till lägret är valfritt men försök samåka och är det någon som tar tåget så hör bara av er så kan vi plocka upp er vid stationen.

Betalningen för lägret sker på plats och sista anmälningsdag är söndagen den 24:e november. Lättast anmäler man sig genom att skriva en kommentar under gruppen flagg landslaget som finns på Facebook (om man inte är med den gruppen så kontaktar man bara mig så lägger jag dit er som medlemmar) eller till: This is a mailto link

Förbundskapten Andreas Östlund

Skribent: Garry Nilsson

Kontakta Flaggfotbollsutskottet:

This is a mailto link

Idrottens utbildningsplattform

 

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...