Hoppa till sidans innehåll

En sista påminnelse för anmälan till Föreningskonferensen

01 NOV 2019 13:34
Som tidigare aviserats äger årets föreningskonferens rum 16-17/11. Vi behöver ha anmälningar senast 3/11 för att kunna synkronisera med hotellet där konferensen äger rum.
  • Uppdaterad: 01 NOV 2019 13:34

Många har anmält sig till årets konferens, men det finns fortfarande föreningar vi skulle vilja se på plats.

Anmälan till konferensen görs på länken nedan och tänk på att anmäla dig även om du inte avser att bo på hotellet.

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1285188

Till årets representantskapsmöte kommer det att bli ett digitalt röstningsförfarande. För att underlätta detta hoppas vi att ni som är röstberättigade registrerar er på länken här.

Observera att detta endast är ett verktyg för röstningsförfarandet. De som röstar behöver fortfarande leva upp till de stadgade kraven. 
Däremot behöver de som röstar tillgång till en smartphone, surfplatta eller dator.

Utdrag från SAFF Stadgar:

1. 37§ Sammansättning, rösträtt
Representantskapsmötet utgörs av de föreningar som har haft minst ett lag som fullföljt officiellt deltagande i tävling anordnad av förbundet innevarande år samt förbundsstyrelsens ordinarie ledamöter. Förening som har rätt att delta har en röst och förbundsstyrelsens ordinarie ledamöter har en röst var. Fullmakt är inte giltig och fysisk närvaro på mötet är ett krav för att kunna delta på mötet. Vidare måste föreningens ombud vara ledamot i föreningens styrelse samt styrka detta genom att skicka in en kopia på senaste årsmötesprotokollet/konstituerande mötesprotokoll till kansliet. Rösträtt i frågor som i huvudsak berör Superserien har endast förening som fullföljt sina förpliktelser för spel i Superserien kommande säsong samt förbundsstyrelsens ordinarie ledamöter. Rösträtt i frågor som i huvudsak berör Damer Div 1 har endast förening som fullföljt sina förpliktelser för spel i Damer Div 1 kommande säsong samt förbundsstyrelsens ordinarie ledamöter. Om det finns osäkerhet kring huruvida ett ändringsärende i huvidsak rör superserien eller Damer Div 1 beslutar förbundsstyrelsen om det gör det eller inte.

Skribent: Tobias Stenström
E-post: Adressen Gömd

Idrottens utbildningsplattform

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...