Hoppa till sidans innehåll
Foto: Erika W

Finalerna avgörs i Karlstad

16 SEP 2020 13:00
SM-finalerna i amerikansk fotboll kommer i år att spelas i Karlstad. SAFF har beslutat att tilldela Carlstad Crusaders evenemanget.
  • Skapad: 16 SEP 2020 13:00

Den 24 oktober kommer finalerna i Superserien dam och herr att avgöras på Tingvalla i Karlstad.

– Amerikansk fotboll är stort i Karlstad och därför är det extra roligt att SM-finalerna åter spelas på Tingvalla IP. Jag vill passa på att tacka Maria Mangelin, ordförande i Carlstad Crusaders för bra samarbete och jag vet att många med mig ser fram emot spännande SM-finaler i oktober, säger Minette Rogner, ordförande i Svenska Amerikansk Fotbollförbundet.

Utifrån det läge som råder med restriktioner på grund av coronapandemin ber SAFF att få återkomma med mer detaljer längre fram men SAFF är övertygade om att Carlstad Crusaders kommer att göra vad de kan för att så många som möjligt ska kunna se finalerna.

– Vi har en väldigt trogen och kunnig publik i Karlstad, så att vi i Carlstad Crusaders får möjligheten att arrangera finalerna igen känns väldigt roligt. Även om vi förmodligen inte kommer kunna ta emot alla som vill komma. Vi kommer jobba hårt för att bjuda publiken på ett bra arrangemang under rådande omständigheter och dessutom se till att spelarna får så bra förutsättningar som möjligt för att prestera på planen. Vi är glada att Svenska amerikansk fotbollförbundet gett oss detta förtroende, säger Maria Mangelin, ordförande i Carlstad Crusaders.

Mer information om biljetter och var man kan streama matcherna kommer.

Skribent: Erika Wiman Snäll
E-post: Adressen Gömd

Idrottens utbildningsplattform

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...