Hoppa till sidans innehåll

Förändringar i förbundsstyrelsen

17 SEP 2020 10:00
På tisdagskvällen meddelade Minette Rogner vid ett extrainsatt förbundsstyrelsemöte att hon avgår som ordförande i SAFF med omedelbar verkan.
  • Skapad: 17 SEP 2020 10:00

- Den senaste tidens höga arbetsbelastning i förbundet, utöver ordförandeuppdraget, är en del och en annan del är att den bild jag har av vad jag anser krävs just nu inte delas av alla, kommenterar Minette Rogner sitt beslut.

- Det finns många jag tackar för ert hårda arbete för amerikansk fotbolls och flaggfotbolls bästa. Jag hoppas att våra vägar korsas snart ändå.

Det här betyder att förbundsstyrelsens vice ordförande Robert Sundberg går in som tillförordnad ordförande fram till det ordinarie årsmötet i mars.

- Jag tycker det givetvis är tråkigt att Minette lämnar förbundsstyrelsen, hon har bidragit med mycket kunnande och engagemang i sin roll som ordförande. Vi går in i en intensiv period närmaste tiden med flertalet SM-finaler, arbete med samgåendeprocessen, budgetarbete och en period då vi normalt jobbar med strategiska frågor. Nu är vi en något decimerad styrelse men känner oss bekväma med att driva vidare arbetet fram till ordinarie årsmöte i mars, säger Robert Sundberg.

Till ny vice ordförande valde förbundsstyrelsen Celine Helgesson Hallström.

Tidigare i veckan har också Anders Lindström valt att avgå från sin plats som ledamot i förbundsstyrelsen. Han var ansvarig för evenemang och hans ansvarsområde kommer att fördelas på övriga ledamöter i styrelsen.

Skribent: Erika Wiman Snäll
Epost: Adressen Gömd

Idrottens utbildningsplattform

 

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...