Hoppa till sidans innehåll

Juniorlandslaget söker offensiv koordinator

04 OKT 2019 10:21
Svenska juniorlandslaget söker nu en offensiv koordinator för 2020 och framåt.
  • Skapad: 04 OKT 2019 10:21

Som offensiv koordinator kommer du arbeta nära tillsammans med Förbundskapten Sebastian Brinkenfeldt och övriga assisterande coacher, för att utveckla den offensiva strategin för svenska juniorlandslaget. Uppdraget inkluderar också att, tillsammans med övriga coacher, identifiera och selektera de spelare som har förmåga och kapacitet att tävla på internationell toppnivå, med målsättning att sätta ihop ett lag som kan tävla med de bästa i världen.

Förutom god strategisk och teknisk förståelse, tror du också att ansvar, respekt och gemenskap är viktiga komponenter i alla högpresterande grupper.  Nyfikenhet, pragmatism och en tilltro att vi presterar som bäst när vi arbetar tillsammans, är kärnvärden du tror starkt på. Du är driven i ditt arbete och öppen för att utveckla dina förmågor tillsammans med övriga coacher i staben.

Kraven på ledarskap i rollen som offensiv koordinator är höga och du förväntas ta ett helhetsansvar för lagets anfall, vilket inkluderar att leda och coacha dina assisterande coacher liksom de offensiva spelarna. Du trivs i en miljö där prestation står i fokus och där förväntningarna är höga på alla inblandade.

Du förväntas delta på samtliga samlingar, möten, matcher och turneringar som genomförs med coachstaben och spelargruppen. Detta kan under perioder ta väsentlig tid i anspråk (t.ex. under turneringar) varpå din tillgänglighet är av stor vikt. När och var dessa tillfällen sker kommer vi återkomma med längre fram.

Tidigare erfarenheter från hög nationell och internationell nivå är meriterande, men stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi vill därför öppna upp ansökan för coacher på samtliga nivåer och oavsett tidigare erfarenheter.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 27 oktober 2019.

Intresserade kandidater ombeds skicka in personligt brev, CV (inklusive beskrivning av både sportslig och yrkesmässig karriär) samt två referenser. En av referenserna bör vara en annan assisterande coach du arbetat med och en av referenserna bör inkludera en head coach / sportchef du arbetat under.

Ansökan, inklusive bilagor, skickas till This is a mailto link

Intervjuer med utvalda kandidater kommer ske löpande och vi förbehåller oss rätten att tillsätta positionen innan sista ansökningsdag.

Eventuella frågor besvaras av Förbundskapten Sebastian Brinkenfeldt (This is a mailto link - 073-511 91 04)

Skribent: Fredrik Haraldson
E-post: This is a mailto link

Idrottens utbildningsplattform

 

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...