Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jörgen Jarnberger/JIPIXFOTO

Mästerskapen avgörs i Borås

09 MAJ 2019 12:00
Det blir en riktig amerikansk fotbolls-fest 6 juli när SM-finalerna för damer och herrar spelas tillsammans med finalen i division 1 för herrar på Borås Arena. Arrangerande Borås Rhinos planerar att skapa ett heldagsevenemang för hela familjen.
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2019 12:00

Borås Arena – som när det är allsvensk fotboll på arenan rymmer 16800 personer – kommer att ha läktare öppna på ett sätt som gör att publikkänslan blir stor.

 Vi har inga löparbanor på arenan så som publik på nedersta raden kommer man nästan kunna nudda hjälmarna, berättar Anders Lindström som är arrangemangsansvarig i Borås Rhinos.

Något som också adderar till spänningen är att det utlovas aktiviteter både på och runt arenan under hela finaldagen.  Det kommer förstås också erbjudas mat och dryck ­ – med lokal prägel –  och hållbarhetsprägel. Något som man i Borås stad arbetat mycket med och som också präglade SM-veckan i Borås 2017.

För de minsta fansen kommer det finnas ett lekland och prova på-aktiviteter. Det kommer också finnas möjlighet att köpa fotbollssaker på plats. Man bör heller inte missa den uppvisningsmatch som Borås Rhinos U11/U13-spelare kommer att bjuda på.

 Vi är mycket glada att finalerna den 6 juli kommer att spelas på Borås Arena och vi är övertygade om att Borås Rhinos kommer bjuda oss på ett riktigt bra evenemang, säger Minette Rogner, ordförande i SAFF.

Mera information om finaldagen kommer att släppas löpande och biljetter till matcherna kommer att förhandssläppas i samband med Borås Rhinos hemmamatch mot Carlstad Crusaders på lördag (den 11 maj) och kommer sen också att kunna köpas via nätet.

Varmt välkomna önskar Borås Rhinos och SAFF!

Skribent: Erika Wiman Snäll
Epost: Adressen Gömd

Idrottens utbildningsplattform

 

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: This is a mailto link