Hoppa till sidans innehåll

Spelare inbjuds att delta i undersökning vid högskola

24 SEP 2020 14:19
Just nu skriver studenterna Erika Karlsson och Sandra Frost en C-uppsats om skadeförekomst och sömnkvalitet hos amerikanska fotbollsspelare i åldern 15-49 år. Alla spelare inom SAFF inbjuds att delta genom att fylla i en enkät.
  • Skapad: 24 SEP 2020 14:19

Denna studien är anonym och ingen information om dig som individ kommer att publiceras eller presenteras. Deltagandet är frivilligt och du kan när som helst avbryta ditt deltagande. Studien kommer skickas till SAFF när den är klar så att du som studiedeltagare kan ta del av resultatet om så önskas.

Författarna till den här studien är Sandra Frost och Erika Karlsson och den kommer att vara  C-uppsats under det 4:e året på Naprapathögskolan i Stockholm. Handledare är Per J. Palmgren, Leg. Kiropraktor, MMedEd, FRCC, Med Dr. vid Karolinska Institutet i Stockholm, This is a mailto link.

Länk till enkäten: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlIjRBAATyj5DztfgE0mBlViwtkB-FVHkbNYqOGcJGZCmpQw/viewform?usp=sf_link

 

Om du har några frågor eller funderingar, ta gärna kontakt med författare via mail; This is a mailto link eller This is a mailto link.

Skribent: Fredrik Haraldson
E-post: This is a mailto link

Idrottens utbildningsplattform

 

 

Folksam

Råd och Vård för idrottsskador  

 riksidrottsgymnasium_logo_RGB 

Puff borja

 

Puff

 

Medlem av

 

IFAF

 

Ren Vinnare  

 SAMARBETSPARTNERS 

 

Contact Sports

 

Wilson 

 

Postadress:
Svenska Amerikansk Fotbollförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbron 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996246
E-post: kansliet@amerikanskf...